Sebészet

Ma megint túl vagyunk egy vizsgálaton. Illetve vizsgálatokon. Sebészeti szempontból minden a legnagyobb rendben. A tüdő tiszta, normál méretű. A vágások szépek. Egyetlen szépséghiba talán az, hogy a mellhártya hegesedik. Nem igazán értem, hogy ez hogy működik, de most szépen lehetett látni a röntgen felvételeken. Elméletileg ez akár normális is lehet. Szerencsére gondot nem okoz. Ami még jó hír, hogy a sebészetre csak fél év múlva kell mennünk.

Elmentünk az Amerikai útra, a korábbi szövettani eredményekért, de szerencsére (vagy sajnos) ugyanazt már átküldték a Tűzoltó utcába. Így „feleslegesen” mentünk át egy olyan papírért, amiből már volt egy példányunk. Nem baj, úgyis arra jártunk.

Holnap megyünk onkológiára. Itt még mondhatnak érdekes dolgokat, ettől kicsit tartunk. Sajnos most már nagyon sok papíron szerepel az, hogy „mellkas rosszindulatú daganat”. Bár ahogy korábban már írtam ez nem teljesen egyértelmű. A daganat nagyon sokféle sejtből állt és remélhetőleg holnap majd okosabbak leszünk.

Tags: , , , ,

Leave a Reply