A vizsgálat

A lényeg:

[…] Kórjelző értékű MIBG felvételt kimutatni nem tudtunk. […] A vizsgálat negativitása nem kizáró értékű, MIBG-t halmozó rezidualis daganatszövetet kimutatni nem tudtunk. […]

Nem bízzuk el magunkat, óvatosan örülünk. Ami ma történt, hogy ezzel a vizsgálattal, ezzel a géppel nem találtak daganatos szöveteket. Ez jó. Ennek örülünk. A helyzet jobb, mintha itt is találtak volna valamit. Majd megkérdezzük az onkológust, hogy ez konkrétan mit jelent. A jó az, hogy ma délelőtt nem volt rossz hír.

Fárad egy kicsit a család. Reggel 5-kor keltünk, Anna ment vigyázni a mamára, mi pedig mentünk Pestre. Bencének kezd elege lenni az egészből, de azért nyugodtan végigfeküdte a 2×20 perces vizsgálatot, amíg a gép toligálta. Utána persze kért spriccelőt (fecskendő) Annának is. Ő még pénteken kapott, de itthon hamar rájött, hogy Annának is kellene egy. Így most már kettő van, úgyhogy lehet sprccelni egymást a kádban.

Visszafogottan lehet örülni egy picit, de még sok a nyitott kérdés. Nem sokára lesznek újabb ellenörző vizsgálatok. Megyünk sebészetre, onkológiára és MRI-re is.

Tags: , ,

2 hozzászólás to “A vizsgálat”

  1. Nóri, Robi szerint:

    Nagyon örülünk a jó hírnek! Bence kemény kissrác! 🙂 És reméljük, összejött a ma esti spriccelős pancsi…:)

  2. Julika szerint:

    Nagyon örülünk a jó eredménynek! Reméljük a későbbi vizsgálatokon is minden eredmény jó lesz!

Leave a Reply