Bence tegnap hazajött

Nagyjából két és fél hét után Bence újra itthon van. A mai az első nap, hogy reggel nem a kórházba indultunk ébredés után. Bence ma már egyedül fel tudott állni, eszik, iszik rendesen. Tegnap és ma egész nap játszottunk és mesét néztünk.  Annának elsőre fura volt, hogy nem ő van itthon egyedül, de ezen hamar túl jutottunk. Ma már szinte semmi probléma nem volt. Igazából gond tegnap sem volt, csak mindent zokon vett.

Bencével kedden megyünk kontrollra. Lesz tüdő röntgen meg mindenféle vizsgálat. Anna holnap megy ultrahangra, megnézik neki van-e valami oda nem illő dolga belül.

Bencének már csak egy sebe van bekötve, de elméletileg este azt is levehetjük. A záró jelentés szerint, ha jól láttuk, nem csak olyan mintha bordatörése lenne, hanem az konkrétan az van neki. A hivatalos szövettani eredmények is elkészültek és lényegi változás nem történt. Úgy néz ki, hogy a daganatot illetően a kisebbik rossz talált rá Bencére. Kedden mindenesetre egy onkológus is ott lesz a vizsgálaton.

Bencének végül igaza lett. Most utólag belegondolva, tényleg csak hármat aludt az intenzív osztályon és egyet a sebészeten.

Kicsit megkönnyebbültünk, de még helyre kell rázódni. Ez nem egy olyan betegség volt, amit a kórházból kifele menet el lehet felejteni. Egy csatát Bence nyert, de a háborúnak még nincs vége. Még egy ideig követni kell a mellkas és a daganatból bent maradt sejtek állapotát. Persze természetesen a műtétek is megviselték Bencét, meg kell erősödni.

Tags: ,

8 hozzászólás to “Bence tegnap hazajött”

  1. Erikáék szerint:

    Erre a jó hírre vártunk már napok óta! Erősödj meg kis Bence , mert aranyos kislányok és kisfiúk várnak tavasszal a Manócskában. Remélem sokat homokozunk, meg traktorozunk megint!

    Sok-sok puszi

  2. judit szerint:

    Ennél gyorsabban nemigen mehetett volna! További javulást, gyógyulást, erősödést, lelkierőt mindnyájatoknak.

  3. Nóri, Robi szerint:

    Nagyon-nagyon örülünk! Figyelemmel kísérjük továbbra is a bejegyzéseket, és reméljük, Bence egy-kettőre megerősödik és már csak jó híreket, vidám képeket láthatunk! 🙂

  4. Julika szerint:

    Nagyon örülünk, hogy Bence otthon van! Mielőbbi gyógyulást, erősödést, kitartást kívánunk neki! Reméljük már csak jó híreket olvashatunk!

  5. Edit szerint:

    Istenem !! Ezt a jó hírt 🙂 !! További javulást,gyógyulást kívánunk a kis Bencének !!Minden nap a jó és bíztató hírek reményébe várjuk a bejegyzéseket !!

  6. Mattasits Imre szerint:

    Sziasztok!
    Nagy örömmel olvastam, hogy Bence otthon van!
    További gyógyulást kívánok én is.

  7. isvánka szerint:

    Nagyon örülünk, igaza lett, hazajött. 😀 Minden jót Bencének és Nektek is!
    isvánka&Süti

  8. Csillag Szilvi szerint:

    Sziasztok!

    Már régóta olvaslak „Titeket”. Példamutatóan viseltétek ezt az egészet, úgyhogy nemcsak Bencének, Nektek is jár a dicséret:) Pozitív hozzáállással- és még sok minden mással – szép eredményeket lehet elérni(tapasztalatból írom) Örülök, hogy felkerült a kis Bencéről kép, mert a gyerekekkel együtt „imádkoztunk” a kis Bencéért, és a kisfiam – akivel együtt fog járni oviba – már nagyon kíváncsi volt a leendő kis barátjára, és nagyon várja Őt az oviba:))
    Reméljük ez mihamarabb bekövetkezik:)

Leave a Reply